Dierenasiel

Agnes

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: senior

Agnes kwam binnen samen met haar 3 kittens. Ze is helaas nog geen mensen gewoon, dus verstopt zich liefst zo ver mogelijk ervan. Gezien ze al enorm veel stress heeft rond volwassenen, plaatsen we haar niet met kinderen.

We geloven zeker dat ze met veel tijd en geduld nog kan wennen. Hiervoor zoekt ze dan ook een baasje met voldoende motivatie om haar hierin te ondersteunen.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Agnes zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!