Dierenasiel

Anita

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °2017-01-01

Anita is een mooie dame die bij ons binnenkwam via de dienst Dierenwelzijn. Ze werd in beslag genomen samen met haar twee kittens Alice & Ariël. Nu haar kroost een nieuwe thuis vond, is het tijd om ook voor Anita haar gouden mandje te vinden!

Anita is nog wat angstig, maar is duidelijk aan het openbloeien. Ze houdt enorm van snoepjes, hiermee durft ze dan ook al heel dicht komen. Ze laat zich wel nog niet aaien, maar dit zal met de tijd vermoedelijk wel nog komen. Anita is graag rond andere katten. We zoeken voor haar dan ook een thuis waar reeds een andere kat is, of waar ze naar buiten kan.


Interesse in Anita ?

Wij werken momenteel volledig op afspraak. Om na te gaan of er een potentiële match kan zijn tussen geïnteresseerde adoptanten en de kat in kwestie vragen wij om een mail te sturen naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen je vervolgens een vragenlijstje, om te kijken of er een potentiële match kan zijn!

Bij een potentiële match kunnen we je vervolgens uitnodigen voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Anita zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!