Dierenasiel

Ann

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: volwassen

Ann kwam bij ons binnen via de gemeente Wichelen, ze bleek zwanger en beviel bij ons van één kitten. Ze was een hele goede beschermende mama! Nu haar kitten introk bij zijn nieuwe adoptanten, is het tijd voor Ann om ook een nieuwe thuis te vinden. Door haar schuwe karakter vermoeden we dat dit wel even zou kunnen duren. Ann laat zich nog niet aaien of benaderen. Ze zoekt een nieuw baasje die respect heeft voor haar ruimte én haar alle tijd wil geven om open te bloeien. Het is voor ons nog moeilijk om in te schatten of Ann (na haar zwerfkattenbestaan) als binnenkat zou kunnen worden geplaatst.


Interesse in Ann ?

Wij werken voor adoptie volledig op afspraak. Om na te gaan of er een potentiële match kan zijn tussen geïnteresseerde adoptanten en de kat in kwestie vragen wij om een mail te sturen naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen je vervolgens een vragenlijstje, om te kijken of er een potentiële match kan zijn! Bij een potentiële match kunnen we je vervolgens uitnodigen voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Ann zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!