Dierenasiel

Annie

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °2015-01-01

Annie werd bij ons geadopteerd in 2018. Ze is opnieuw afgestaan omdat haar baasjes moesten verhuizen. In deze periode is Annie nooit opengebloeid, hierdoor zal haar verdere socialisatie wel wat werk vragen. We zien in haar wel een nieuwsgierige kattin, maar haar onzekerheid zorgt ervoor dat ze snel begint te blazen of slaan. Dit laatste zorgt ervoor dat mensen vaak snel opgeven.

Annie is gewend om buiten te gaan, een thuis waar dit opnieuw mogelijk is is dus wel een vereiste. Een thuis met kinderen is voor haar niet geschikt.


Interesse in Annie ?

Wij werken voor adoptie volledig op afspraak. Om na te gaan of er een potentiële match kan zijn tussen geïnteresseerde adoptanten en de kat in kwestie vragen wij om een mail te sturen naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen je vervolgens een vragenlijstje, om te kijken of er een potentiële match kan zijn! Bij een potentiële match kunnen we je vervolgens uitnodigen voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Annie zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!