Dierenasiel

Axel

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2020-07-01

Axel is een nieuwsgierige kater. Hij kwam samen met zijn zusje binnen als ex-zwervertje. Zijn zusje stond meer open voor contact met mensen, zij vond dus al snel een thuis. Nu zoeken we ook een gouden mandje voor Axel!

Axel durft nog blazen, als puntje bij paaltje komt zal hij echter eerder weglopen dan uithalen. Hij zoekt een thuis waar hij op zijn tempo verder kan wennen aan mensen. Hij is hier zeer sociaal naar andere katten, een vriendje kan hem misschien helpen om sneller open te bloeien

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Axel zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!