Dierenasiel

Blacky

  • Ras: Kruising
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2020-01-01

Blacky kwam in het asiel als vondeling en zoekt nu en nieuwe thuis. Hij liep al een tijdje rond op straat voor ze hem hebben kunnen vangen. Bij een eerste poging heeft Blacky uit angst en paniek gebeten waardoor ze hem weer hebben moeten lossen. We merken dat Blacky bij nieuwe mensen soms nog heel bang kan zijn, wanneer hij dan niet voldoende ruimte raakt hij in paniek en zou hij wel durven overgaan tot bijten. Wanneer men hem de nodige ruimte en tijd geeft bloeit Blacky wel heel snel open en veranderd hij in een vrolijke speelse puber. Over zijn gedrag in een thuissituatie weten we helaas niets. Of hij alleen kan thuisblijven, zindelijk is, dingen stuk bijt,.. kunnen we dus niet zeggen. In het asiel werd Blacky reeds meerdere keren getest met een andere hond. Een kennismaking met eigen hond is zeker mogelijk, al is dit best wel ook een grote hond aangezien Blacky nog zeer onstuimig is. Blacky kan eventueel ook bij oudere kinderen geplaatst worden. Katten is een absolute no go voor Blacky.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Blacky zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!