Dierenasiel

Beau

  • Ras: Chihuahua
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2015-12-09

Beau werd afgestaan omdat het niet klikte met de nieuwe hond. Beau is een hondje met twee karakters, enerzijds is het een echt knuffelbeertje en super lief. Maar Beau heeft ook veel momenten dat zijn slechter kantje even naar boven komt. Wanneer hem iets niet aanstaat zal hij dit heel snel laten merken en durft hij ook effectief bijten. Zo is bijvoorbeeld het aan en uitdoen van de leiband nog een werkpuntje maar ook op veel andere momenten zou hij durven bijten. Zijn nieuwe baasje zal hier dus rekening mee moeten houden en Beau de nodige sturing moeten geven. Alleen thuisblijven is normaal geen probleem voor Beau en hij is meestal zindelijk. Soms durft hij wel eens een accidentje te hebben. Beau wordt niet geplaatst bij kinderen of andere dieren.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Beau zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!