Dierenasiel

Bella

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °2019-05-08

Bella werd afgestaan omdat de andere kat niet meer overeenkwam met haar na de verhuis. Ze verblijft al enige tijd bij ons, maar door haar schuchtere karakter leerden we haar nog niet goed kennen. Haar vorige baasjes wisten ons te zeggen dat ze enorm bang is, maar met veel tijd en geduld wel kan openbloeien. Door de stress die ze ervaart in het asiel, zondert ze zich vooral af van ons. Bij een benadering blaast ze of durft ze al eens uithalen. Een speelkameraadje was volgens haar baasje een echte must, hopelijk kan deze haar leren dat mensen best wel oké kunnen zijn.

Kan met jonge kinderen: ❌ Kan met oudere kinderen: ❌ Kan met katten: ✅ Kan met honden: ❌ Geschikt als binnenkat: ✅

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Bella zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Voor de adoptie van een kat kan je gewoon langskomen tijdens de openingsuren. Onze katten die reeds klaar zijn voor adoptie verblijven op de eerste verdieping aan de rechterkant van de gang in Leefruimte 1, 2, 3 en 4. Als je een bepaald dier op het oog hebt en graag een kennismaking wil, kan je dat melden aan de balie op het gelijkvloers. Je houdt er wel best rekening mee dat we je misschien niet onmiddellijk kunnen verder helpen bij grote drukte. Op google kan je bekijken wanneer het rustiger is in ons asiel.

Als je interesse hebt in een van onze honden stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier. Heb je al een specifieke hond in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van je mogelijkheden en wensen bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina, langskomen tijdens de openingsuren of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!