Dierenasiel

Bianca

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2016-01-01

Bianca is een mooie kattin die samen met Fiona werd binnengebracht. Ze heeft nog een speels karakter, en is ook vrij nieuwsgierig naar mensen. Ze is wel nog wat schuchter, haar benaderen moet dan ook wel op een rustige manier gebeuren. Zo kan je haar ook al af en toe aaien. Er zal wel nog moeten gewerkt worden aan haar verdere socialisatie.

Ze komt heel goed overeen met andere katjes. Jongere kinderen zijn iets te wild voor haar, oudere kinderen met respect voor haar ruimte kunnen eventueel wel. Ze is gewend om buiten te gaan. Een leven als binnenkat kan eventueel, maar hierin kunnen we moeilijk garanties geven.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Bianca zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!