Dierenasiel

Bruno

  • Ras: Kruising
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °10/05/2014

✖ Kan met jonge kinderen

✖ Kan met oudere kinderen

Kan alleen thuisblijven

Kan met honden

? Kan met katten

Kan op een appartement

Pluspunten

Eens er vertrouwen is, is Bruno een zeer lieve, enthousiaste en aangename hond. Dit proces neemt wat tijd in beslag en vraagt een zeer rustige benadering.

Werkpunten/aandachtspunten

Bruno heeft tijd nodig om vertrouwen te winnen. Hij is zéér angstig en durft hierbij te bijten. We zoeken adoptanten die tijd willen investeren in Bruno en hem de nodige liefde en warmte kunnen geven. We plaatsen Bruno niet met kinderen. In onderstaand filmpje zie je al welke progressie Bruno in het asiel heeft gemaakt.

Voor specifieke vragen of interesse mag je ons mailen op info@dierenasielgent.be .

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Bruno zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!