Dierenasiel

Buddy

  • Ras: Kruising
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2018-04-23

Buddy kwam bij ons terecht als vondeling. Hij kon helaas niet herenigd worden met zijn baasje, en is hierdoor vrij voor adoptie. Het is een actieve loebas, die ongetwijfeld nog veel moet én kan leren. Over zijn achtergrond weten we helaas niets. Zaken zoals zindelijkheid, de mogelijkheid om alleen thuis te blijven, .. zal zijn nieuwe baasje hierdoor nog moeten aftasten. De leergierige Buddy kijkt er alvast naar uit om dit samen met zijn nieuwe baasje te bekijken en indien nodig nieuwe dingen aan te leren.

In het asiel toont hij zich niet altijd van zijn beste kant naar andere dieren toe. Hierdoor plaatsen we Buddy liever in een nieuwe thuis zonder andere dieren. (Een kennismaking met een andere hond kan eventueel bekeken worden, maar hier bij kunnen wij geen succes garanderen.) Omdat Buddy bruist van de energie is een tuin wel een must, naast dagelijkse wandelingen en speelsessies.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Buddy zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Indien je een dier wil adopteren kom je natuurlijk best langs. Wij overlopen dan alles met jou.

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Kom dan zeker eens vrijblijvend wandelen met onze dieren. Je ontdekt dan of het gekozen dier bij jou past of niet.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen bij onze FAQ's, of gewoon telefoneren en we helpen je graag verder.