Dierenasiel

Camilla

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °2015-01-01

Camilla kwam samen met haar twee kittens binnen als vondeling. Het is een ex-zwervertje, die nu al eventjes bij ons verblijft. Ze is van een spaanse furie getransformeerd in een aangenaam maar zeer gereserveerd katje. Ze heeft een rustige thuis nodig, waar haar personal space gerespecteerd wordt.

Ze kan zich vermoedelijk wel aanpassen aan een binnenthuis, op voorwaarde dat haar nieuwe baasje plekjes creërt waar ze zich kan verstoppen. Ze zal zich de eerste periode vermoedelijk veel verstoppen, maar met tijd en geduld zal ze kunnen openbloeien tot een aangenaam huisgenootje.

Ze zit nog maar net in onze groepshuisvesting, we weten dus nog niet hoe ze het doet met andere katten.


Interesse in Camilla ?

Wij werken momenteel volledig op afspraak. Om na te gaan of er een potentiële match kan zijn tussen geïnteresseerde adoptanten en de kat in kwestie vragen wij om een mail te sturen naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen je vervolgens een vragenlijstje, om te kijken of er een potentiële match kan zijn!

Bij een potentiële match kunnen we je vervolgens uitnodigen voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Camilla zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!