Dierenasiel

Charles

  • Ras:
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °01/01/2016

Charles is een prachtige kater die als vondeling binnenkwam bij ons. Hij mocht zijn intrek nemen bij een pleeggezin, waar zijn eerste ‘gebreken’ al duidelijk werden. Charles heeft ZEER VEEL nood aan aandacht, daarnaast durft hij te pas en onpas te janken. Dit laatste gebeurt ook heel veel ’s nachts waardoor hij regelmatig zorgt voor een verstoorde nachtrust. Hij werd kort geadopteerd, maar hier bleek het gejank en de slechtere match met de andere kat helaas de doorslag om hem terug te brengen.

We willen ook heel duidelijk zijn dat dit een kat is met een serieuze handleiding. We verwachten heel veel reacties door zijn mooie verschijning, maar gezien het een heel gevoelig en snel gestresseerd katje is vragen we om niet tweemaal maar tienmaal na te denken vooraleer te reageren op hem. Hij heeft een zeer aanhankelijk en aangenaam karakter, maar zijn (katten)gejank kan enorm frustreren en vermoeiend zijn.

Charles wordt niet geplaatst met jonge kinderen, ook andere dieren zijn geen optie.


Interesse in deze kat? Stuur een e-mailtje naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen vervolgens een vragenlijst door, om af te toetsen of de kat in jouw thuissituatie past. Indien er een match kan zijn, nodigen we je uit voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Charles zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!