Dierenasiel

Chief

  • Ras: Kruising Bull terriër
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2008-04-13

Chief kwam bij ons terecht na een inbeslagname door de dienst dierenwelzijn. Hij werd aan ons toegewezen en komt nu vrij voor adoptie. Over zijn gedrag in een thuissituatie hebben we geen informatie. In het asiel is hij wel zindelijk in zijn hok. Gezien zijn leeftijd heeft hij natuurlijk wel wat ouderdom kwaaltjes. Chief is een sociale allemans vriend die bij iedereen om een aaitje komt vragen. Ondanks zijn leeftijd is het een enorme speelvogel die heel graag met een balletje speelt. Chief vraagt dan ook niet veel van zijn nieuwe baasje. Een comfortabel kussen, wat speeltjes en veel knuffelsessies is alles wat hij wil. Een kennismaking met eigen hond is mogelijk. Een plaatsing me oudere kinderen die honden gewoon zijn is ook mogelijk.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Chief zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!