Dierenasiel

Christian

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: volwassen

Christian werd opgehaald als ex-zwervertje in Oosterzele. Hij is nog heel bang en zal dit ook duidelijk laten merken. Hij blaast en klauwt nog, zo probeert hij mensen op een afstandje te houden. We hopen dat iemand door zijn ruwe bolster kan kijken en hem met tijd en geduld kan helpen vertrouwen krijgen in mensen.

Christian zal na een socialisatieperiode vermoedelijk wel graag terug naar buiten kunnen gaan. Wel is het belangrijk te weten dat hij eerst een langere tijd zal moeten binnen gehouden worden om te wennen aan zijn nieuwe omgeving.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Christian zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!