Dierenasiel

Clyde

  • Ras: Stafford
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2019-07-07

Clyde werd afgestaan omdat de eigenaar er te weinig tijd voor had. Deze guitige stafford is een sociale allemansvriend die graag gaat wandelen. Aan de leiband durft hij soms wel nog een beetje trekken. Alleen thuisblijven zou voor Clyde geen probleem zijn en hij is zindelijk. Hij leefde bij zijn vorige eigenaar niet samen met andere dieren maar er kwam wel soms eens een andere hond voor een dag of twee op bezoek. Clyde kan dus getest worden met een andere hond en kan ook bij oudere kinderen geplaatst worden.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Clyde zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!