Dierenasiel

Cooper

  • Ras: CV
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2019-07-02

✖ Kan met jonge kinderen

✖ Kan met oudere kinderen

? Kan alleen thuisblijven

? Kan met honden

? Kan met katten

✖ Kan op een appartement

Pluspunten

Cooper is een leergierige, lieve en jonge hond.

Werkpunten/aandachtspunten

Cooper werd gedumpt. Hierdoor hebben we heel weinig informatie voor zijn gedrag. Tijdens een korte adoptieperiode merkten ze al snel dat Cooper het moeilijk heeft met de kinderen des huize. Hij knapte één van de kinderen. Hierdoor plaatsen we Cooper dus niet met kinderen.

Voor specifieke vragen of interesse mag je ons mailen op info@dierenasielgent.be .

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Cooper zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!