Dierenasiel

Darko

  • Ras: Mechelse Herder
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2016-06-24

Darko werd afgestaan omdat zijn baasje (die hem nog maar vier weken had) niet genoeg tijd en plaats had voor hem. Darko kan niet alleen thuisblijven en bijt dan alles kapot. Darko durft uitvallen naar auto’s, voornamelijk de banden hiervan. Hier zal dus zeker nog training bij nodig zijn. Darko zoekt dan ook iemand met ervaring die verder wilt trainen aan zijn werkpuntjes. Naast zijn werkpunten is het wel een hond die een goede basisopvoeding heeft gehad. De basiscommando’s kent hij perfect. Naar mensen toe is Darko een hele lieve hond, hij leefde ook samen met kinderen en kan hierbij dus ook geplaatst worden. Zijn gedrag naar andere honden toe is onbekend.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Darko zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!