Dierenasiel

Denzo

  • Ras: CV Stafford
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2015-09-29

Denzo werd afgestaan nadat er in de thuissituatie enkele zaken veranderd waren waardoor hij soms wel alleen moest zijn. Dit is iets wat Denzo niet kan, wanneer hij alleen is blaft hij continu. Zijn nieuwe baasje zal dus veel moeten thuis zijn. Denzo is wel een sociale allemansvriend die het met iedereen kan vinden, onbekend volk dat over de vloer komt is voor hem geen probleem. Denzo is wel gevoelig voor oorontstekingen, dit moeten de nieuwe baasjes goed in de gaten houden. Hoe hij is in omgang met andere honden zal in het asiel nog getest worden maar voorlopig prefereren we een thuis zonder andere dieren, hij kan wel geplaatst worden met oudere kinderen.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Denzo zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!