Dierenasiel

Django

  • Ras: Stafford
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °01/01/2015

Django werd binnengebracht door de politie nadat zijn eigenaar hem had achterelaten. Over Django zijn gedrag in een thuissituatie weten we helaas dus niets. Wat betreft zindelijkheid vermoeden we wel dat er nog een beetje training zal nodig zijn. Wanneer Django een beetje te enthousiast wordt gaat hij snel in overdrive. Op deze momenten begint hij te springen en te happen, hierdoor zijn onze wandelaars al meermaals met gescheurde kleren teruggekomen van wandel. Het is wel voornamelijk naar de kleren dat hij hapt en niet specifiek naar de persoon gericht. Het is wel belangrijk dat zijn nieuwe baasje stevig in zijn schoenen staat om Django op deze momenten onder controle te houden. Django wordt niet bij andere dieren of kinderen geplaatst.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Django zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!