Dierenasiel

Djesur

  • Ras: Stafford
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °04/01/2020

✖ Kan met jonge kinderen

? Kan met oudere kinderen

? Kan alleen thuisblijven

Kan met honden

✖ Kan met katten

✖ Kan op een appartement

Pluspunten

Djesur is een knappe stevige Stafford van 3. Eens het ijs gebroken is, komt hij maar al te graag tegen je leunen en voelt hij comfort door jouw aanwezigheid. Met de goede begeleiding is Djesur een fijne wandelpartner. Hij kent ook zijn basiscommando’s en voor een snoepje gaat hij al met plezier gaan zitten. Hij kan eventueel getest worden met eigen hond.

Werkpunten/aandachtspunten

Hij is in het begin wat onzeker en terughoudend. We zijn Djesur verder aan het leren kennen hier in het asiel en vandaar dat we het onzekere voor het zekere nemen en hem dus niet plaatsen bij jonge kinderen.

Voor specifieke vragen of interesse mag je ons mailen op info@dierenasielgent.be .

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Djesur zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Voor de adoptie van een kat kan je gewoon langskomen tijdens de openingsuren. Onze katten die reeds klaar zijn voor adoptie verblijven op de eerste verdieping aan de rechterkant van de gang in Leefruimte 1, 2, 3 en 4. Als je een bepaald dier op het oog hebt en graag een kennismaking wil, kan je dat melden aan de balie op het gelijkvloers. Je houdt er wel best rekening mee dat we je misschien niet onmiddellijk kunnen verder helpen bij grote drukte. Op google kan je bekijken wanneer het rustiger is in ons asiel.

Als je interesse hebt in een van onze honden stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier. Heb je al een specifieke hond in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van je mogelijkheden en wensen bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina, langskomen tijdens de openingsuren of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!