Dierenasiel

Donny

  • Ras: Stafford
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2014-01-01

Donny kwam bij ons terecht via de dienst Dierenwelzijn. Mensen kochten hem online, maar konden hem niet de baas. Het is een sympathieke kerel en een grote speelvogel. Triomfantelijk paraderen met de grootste tak die hij op wandeling kan vinden, is zijn ding! Zijn nieuwe baasje heeft idealiter voldoende tijd om hem verder dingen aan te leren. We weten namelijk niet of hij zindelijk is of alleen kan thuisblijven. Hem fysiek kunnen tegenhouden is ook heel belangrijk, gezien krachtpatser Donny wel nog durft trekken aan de riem.

Donny kan (na een kennismaking bij ons in het asiel) eventueel geplaatst worden in een gezin met oudere kinderen.


Interesse in een van onze honden? Door de coronamaatregelen moeten wij onze adopties anders aanpakken, gezien wij vrijblijvende bezoeken niet kunnen toestaan. We vragen hierdoor om bij interesse in een van onze honden een e-mail te sturen naar info@dierenasielgent.be met het volgende:

  • Beschrijving van jullie thuissituatie (Zijn er kinderen aanwezig? Andere dieren? Een tuin? ..)
  • Belangrijke criteria voor jullie nieuwe viervoeter (Goede omgang met kinderen/dieren, zindelijk zijn, alleen thuis kunnen blijven, …)

Zo kunnen we nagaan of er een potentiële match kan zijn! Indien dit het geval is, maken wij graag een afspraak voor een kennismaking. Op deze manier proberen we potentiële adoptanten op een veilige manier te laten kennismaken, en ons personeel niet onnodig bloot te stellen aan te veel mensen.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Donny zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Indien je een dier wil adopteren kom je natuurlijk best langs. Wij overlopen dan alles met jou.

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Kom dan zeker eens vrijblijvend wandelen met onze dieren. Je ontdekt dan of het gekozen dier bij jou past of niet.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen bij onze FAQ's, of gewoon telefoneren en we helpen je graag verder.