Dierenasiel

Duchess

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °2015-01-01

Duchess is een pittige kattin, die bij ons werd binnengebracht als zwerfkatje. Haar socialisatie bij ons is nog maar net begonnen. Hierdoor kunnen we nog weinig over haar vertellen.

Bij benadering durft ze nu nog blazen en uithalen. We verwachten zeker nog vooruitgang, maar het zal op haar tempo moeten. Ze kan wel met andere katjes geplaatst worden. Kinderen zijn dan weer geen optie.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Duchess zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!