Dierenasiel

Eden

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2016-06-23

Eden werd binnengebracht door particulieren. Hij zwierf rond in de buurt. Ze wilden hem misschien zelf houden, maar Eden was nog niet gewend aan een kattenbak. Bij ons is hij momenteel wel zindelijk. We vermoeden wel dat hij nood heeft aan het buitenleven. Als appartementskat zal hij niet geplaatst kunnen worden.

Eden laat zich wel al aaien. Het is wel een typische kat die eens humeurig kan reageren als hij er genoeg van heeft. Hierdoor plaatsen we hem al zeker niet met jonge kinderen.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Eden zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!