Dierenasiel

Elies

  • Ras:
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °05/04/2015

Ellies Kater 05/04/2015

Ellies werd afgestaan omdat hij zich door de komst van het kindje niet meer thuis voelde. Hij deelde de aandacht niet graag met de nieuwkomer in huis, dit uitte zich in gedragsveranderingen. Hij is heel sociaal, maar durft af en toe wel eens wispelturig te reageren. Een plaatsing met (jongere) kinderen is dus niet aan te raden. Hij is het gewoon om van de buiten te genieten, dus een leven binnenshuis is vermoedelijk niets voor hem. In de tuin deed hij het wel goed met andere katten, een plaatsing met andere katten (mits goede introductie!), zou dus wel mogelijk zijn.


Interesse in Ellies ?

Wij werken voor adoptie volledig op afspraak. Om na te gaan of er een potentiële match kan zijn tussen geïnteresseerde adoptanten en de kat in kwestie vragen wij om een mail te sturen naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen je vervolgens een vragenlijstje, om te kijken of er een potentiële match kan zijn! Bij een potentiële match kunnen we je vervolgens uitnodigen voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Elies zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!