Dierenasiel

Fiona

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °2014-01-01

GEADOPTEERD! Fiona werd samen met Bianca binnengebracht als zwerfkatje. Ze is nog niet volledig op haar gemak bij een eerste kennismaking, maar Fiona heeft veel groeipotentieel. Met de nodige liefde en aandacht zal ze zeker verder openbloeien tot een lieve huiskat.

Fiona kan met andere katten geplaatst worden. Oudere, rustige kinderen zijn eventueel ook een optie. Fiona is een buitenleven gewoon maar ze zou zich eventueel wel kunnen aanpassen aan een leven binnenshuis.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Fiona zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!