Dierenasiel

Fons

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2014-10-04

Fons is een heel lieve kater die erg geniet van alle aandacht. Hij werd afgestaan omdat hij niet meer buiten kon, en zijn baasjes het gevoel hadden dat hij bij hen binnen onvoldoende ruimte had om zijn energie kwijt te kunnen. Fons buiten laten was helaas geen optie, hij heeft een zware (voedsel)allergie waardoor hij op speciale voeding staat. Hij mag hierdoor niets anders te eten krijgen, wat een probleem wordt als hij buiten gaat. Hij gaat namelijk graag op zoek naar mensen of andere katten hun eetbakjes, zodat hij wat extra lekkers kan krijgen. Door zijn allergie staat hij momenteel weer op een cortisonekuur om de allergie wat te temperen.

De allergie zal Fons hopelijk niet te veel in de weg staan om een nieuwe thuis te vinden, want het is echt een heel lieve teddybeer die van ieder huis een echte thuis zou kunnen maken. Zijn vorige baasjes gaven wel aan dat hij soms bij het krijgen van aandacht iets te enthousiast kan worden. Dit resulteert dan in (speel)bijten. Hierdoor plaatsen we hem niet met kleine kinderen. Het is wel een echte schootkat, die graag bij zijn baasje kruipt op de zetel. De ideale huistijger dus!


Interesse in Fons ?

Wij werken voor adoptie volledig op afspraak. Om na te gaan of er een potentiële match kan zijn tussen geïnteresseerde adoptanten en de kat in kwestie vragen wij om een mail te sturen naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen je vervolgens een vragenlijstje, om te kijken of er een potentiële match kan zijn! Bij een potentiële match kunnen we je vervolgens uitnodigen voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Fons zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!