Dierenasiel

Gabriella

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °2018-06-30

Gabriella is een mooie kattin die bij ons terecht kwam via de gemeente Wichelen. Van mensen raakt ze nog een beetje in paniek waardoor ze bij het benaderen ook vaak een ander plekje opzoekt. We merken wel dat ze ‘s avonds al wat meer kan ontspannen op haar uitkijktoren als we toch in de buurt zijn. Ze zoekt mensen die niet verwachten dat Gabriella direct aaibaar zal zijn. Zonder druk zal ze geleidelijk aan verder openbloeien. Ze wordt niet met kleine kinderen geplaatst. Dat zou haar te veel stress bezorgen en haar socialisatieproces in de war sturen. Ze ligt bij ons graag op hogere plekjes, een hoge krabpaal als uitkijktoren is voor haar een must.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Gabriella zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!