Dierenasiel

George

  • Ras:
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: senior

George is een oudere kater die werd binnengebracht als zwerfkatje vanuit Drongen. Het is een grote panikeur, maar wat wil je als je die rare mensen nog nooit eerder van zo dichtbij zag.

Hij laat zich dus niet aaien of aanraken, gezien hij het dan op een lopen zet. Hij zoekt ook baasjes die dit niet willen forceren. Wat komt, dat komt. Hij kwam samen binnen met enkele andere ex-zwervertjes, we zien hier dan ook dat hij vooral naar zijn vriendje Toothless trekt. Mensen die genoeg plaats hebben in hun huis (en hart), kunnen dus ook overwegen om hen samen te adopteren.

George zou zich kunnen aanpassen als binnenkat. Hij zoekt vooral rust. We plaatsen hem niet met kinderen. Een ouder maatje is voor hem zeker goed, het jong geweld van jongere soortgenoten is aan hem niet besteed. In het asiel werden George zijn tandjes reeds behandeld.


Interesse in George ?

Wij werken momenteel volledig op afspraak. Om na te gaan of er een potentiële match kan zijn tussen geïnteresseerde adoptanten en de kat in kwestie vragen wij om een mail te sturen naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen je vervolgens een vragenlijstje, om te kijken of er een potentiële match kan zijn!

Bij een potentiële match kunnen we je vervolgens uitnodigen voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt George zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!