Dierenasiel

Gonzo

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2018-01-01

Gonzo is een leuke kater die werd binnengebracht via de gemeente Destelbergen. Hij zou oorspronkelijk terug uitgezet worden, maar toonde zeer veel potentieel voor verdere socialisatie. Hierdoor gaan we voor hem op zoek naar een gouden mandje.

Gonzo laat zich al aaien, maar hij is verder nog wel heel bang. Een thuis met (jonge) kinderen is dus minder aan hem besteed. Hij is het gewoon om buiten rond te zwerven, een binnenhuisleven zal voor hem dus geen optie zijn. Hij komt overeen met andere katten, een plaatsing bij andere sociale katten is wel mogelijk.


Interesse in Gonzo ?

Door de Covid-19 maatregelen werken wij volledig op afspraak. Om na te gaan of er een potentiële match kan zijn tussen geïnteresseerde adoptanten en de kat in kwestie vragen wij om een mail te sturen naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen je vervolgens een vragenlijstje, om te kijken of er een potentiële match kan zijn! Bij een potentiële match kunnen we je vervolgens uitnodigen voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Gonzo zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!