Dierenasiel

Hicky

  • Ras: Kruising
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: jong

Hicky werd afgestaan omdat het niet klikte met de andere hond. Dit kwam voornamelijk door jaloezie, Hicky deelt namelijk niet graag de aandacht. Hierdoor plaatsen we hem dus ook niet meer bij andere dieren. In het asiel is Hicky momenteel nog angstig en zou hij uit angst wel eens durven bijten. Zijn nieuwe baasjes zullen hem dus de nodige tijd moeten gunnen om open te bloeien. Om deze reden wordt hij ook niet bij kleine kinderen geplaatst. Oudere kinderen die honden gewend zijn en een hond de nodige ruimte kunnen geven is wel mogelijk. Hicky is zindelijk en kan alleen thuisblijven.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Hicky zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!