Dierenasiel

Iago

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2019-01-01

GEADOPTEERD! Iago is een jonge kater die binnenkwam via het OCMW. Hij zat zijn hele leven in een kleine ruimte. Van socialisatie is ook weinig sprake geweest. Hij heeft een enorm zware ooginfectie gehad, waarvoor hij meer dan een maand is behandeld. Zijn ene oogje zal echter altijd een litteken behouden.

Deze mooie kater heeft een baasje nodig met veel motivatie om stapje voor stapje zijn vertrouwen in mensen weer terug te krijgen. Bij ons is hij al enorm gebeterd tijdens de behandeling van zijn oog. We hopen dan ook dat dit met de tijd nog zal beteren.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Iago zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!