Dierenasiel

Jason

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: volwassen

Jason werd als zwerfkatje opgevangen voor de gemeente Moerbeke. Hij kwam binnen met maar één oogje. Zijn “slechte” oog, lijkt een onderontwikkeld oogje te zijn. Hij heeft hier zelf geen last van.

Jason is vrij schuw rond mensen. Vanop een afstandje durft hij al eens nieuwsgierig te lonken. Ons zelf benaderen of geaaid worden is nog te spannend. Jason zoekt een rustige thuis waar ze hem tijd geven om open te bloeien. Door zijn angstige karakter is hij geen goede kat voor een gezin met (jonge) kinderen.


Interesse in Jason ?

Wij werken voor adoptie volledig op afspraak. Om na te gaan of er een potentiële match kan zijn tussen geïnteresseerde adoptanten en de kat in kwestie vragen wij om een mail te sturen naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen je vervolgens een vragenlijstje, om te kijken of er een potentiële match kan zijn! Bij een potentiële match kunnen we je vervolgens uitnodigen voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Jason zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!