Dierenasiel

Jérémy

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2019-01-01

Jérémy kwam bij ons binnen via een vangactie. Het is een ex-zwervertje die nog moet wennen aan de aanwezigheid van mensen. Als je hem gerust laat, zien we zijn nieuwsgierige aard al doorschemeren. Als je hem probeert aan te raken, zal hij je wel nog trakteren op een stevige uithaal. Hij zoekt dus mensen die met hem nog willen werken aan zijn socialisatie.

Of hij zich zou kunnen aanpassen aan een leven binnenshuis durven we niet zeggen. Hij doet het wel goed met andere katten, een thuis waar reeds een kat aanwezig is zal dus geen probleem zijn. Kinderen zijn dan weer niet interessant voor hem.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Jérémy zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!