Dierenasiel

Jerome

  • Ras: Stafford
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2019-03-18

Jerome werd in beslag genomen door de politie en is nu vrij voor adoptie. Hij is een stevige, enthousiaste, ietwat onstuimige maar lieve puber. Op wandeling kent hij moeilijk zijn eigen krachten en durft hij trekken. We merken echter dat je met wat geduld en lekkere beloningen hem nog veel kan leren! Voor Jerome’ke zijn we dus op zoek naar een gemotiveerd baasje die verder wil werken aan zijn opvoeding We kennen helaas niets over zijn gedrag binnenshuis Uit voorzorg plaatsen we hem niet bij andere dieren of kleine kindjes.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Jerome zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!