Dierenasiel

Jessie

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °2017-01-01

Jessie haar blik verklapt het al: ze is niet zo blij met die rare mensen rond haar. Jessie kwam bij ons binnen via een zwerfkattenproject. Normaal zou zij opnieuw uitgezet worden op haar vertrouwde locatie, maar dit bleek echter niet mogelijk.

Haar ideale thuis zou zijn waar ze opnieuw als buitenkat zou kunnen leven. Een warme slaapplaats en op vaste tijdstippen eten en vers water, en iemand die zich wil bekommeren om haar gezondheid. Meer heeft Jessie niet nodig! Het zou kunnen dat zij op termijn gesocialiseerd kan worden, maar dit zal een werk van lange adem zijn. Kinderen zijn voor haar een absloute no-go.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Jessie zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!