Dierenasiel

Jim

  • Ras: Stafford
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2019-04-19

Jim werd afgestaan na enkele incidenten in zijn vorige thuis. Jim had reeds meerdere keren naar zijn baasjes gehapt zonder een duidelijke aanleiding, zijn baasjes vermoeden dat het uit angst was. Zijn vorige baasje was vrachtwagenchauffeur en nam Jim steeds mee naar het werk, alleen thuisblijven is hij dus niet gewoon. Naar onze medewerkers gedraagt Jim zich goed en heet hij momenteel nog niet slecht gereageerd. Op wandeling is hij soms wel reactief naar voorbijgangers, fietsers en andere honden. Wanneer Jim los is gaat hij snel in overdrive en uit hij zijn energie niet op een correcte manier. Jim begint dan te springen en te happen. We zijn voor Jim op zoek naar een ervaren baasje die veel tijd en motivatie heeft om met hem aan zijn werkpuntjes te trainen, idealiter met behulp van een ervaren hondentrainer. Jim wordt niet bij kinderen of andere dieren geplaatst.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Jim zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Voor de adoptie van een kat kan je gewoon langskomen tijdens de openingsuren. Onze katten die reeds klaar zijn voor adoptie verblijven op de eerste verdieping aan de rechterkant van de gang in Leefruimte 1, 2, 3 en 4. Als je een bepaald dier op het oog hebt en graag een kennismaking wil, kan je dat melden aan de balie op het gelijkvloers. Je houdt er wel best rekening mee dat we je misschien niet onmiddellijk kunnen verder helpen bij grote drukte. Op google kan je bekijken wanneer het rustiger is in ons asiel.

Als je interesse hebt in een van onze honden stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier. Heb je al een specifieke hond in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van je mogelijkheden en wensen bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina, langskomen tijdens de openingsuren of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!