Dierenasiel

Joyce

  • Ras:
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: senior

Joyce is een leuke senior dame, die als ex-zwervertje werd opgehaald. Ze was heel tam, waardoor we besloten haar in het adoptietraject te plaatsen. Ze zoekt vooral een rustige thuis, waar ze zelf nog verder kan openbloeien. Ze wordt heel graag geaaid, maar kan soms nog angstig reageren. Een geduldige adoptant zal ongetwijfeld de laatste schuchtere trekjes ook kunnen wegwerken. We denken dat ze liever geen thuis heeft met jongere kindjes. Haar gedrag naar andere dieren kennen we (nog) niet. Als voormalig zwervertje zou een thuis met de mogelijkheid tot buitengang het meest geschikt zijn.


Interesse in deze kat? Stuur een e-mailtje naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen vervolgens een vragenlijst door, om af te toetsen of de kat in jouw thuissituatie past. Indien er een match kan zijn, nodigen we je uit voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Joyce zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!