Dierenasiel

Julie

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: volwassen

Julie is een mooie kattin die samen met nog een hele hoop katjes werd afgestaan. De reden hiervan was dat de eigenaars te veel katjes hadden verzameld. Door het niet steriel zijn van de vele katjes raakten ze de controle over hun kattenaantal kwijt. Julie is heel bang rond mensen, door de vele aanwezige katjes was er waarschijnlijk ook geen tijd voor veel contact met hen. We denken wel dat dit nog helemaal goed kan komen, ze leefden in hun vorige thuis namelijk wel in huis, maar er zal nog wat werk zijn. Een plaatsing bij een andere kat is mogelijk. Een thuis met honden of kinderen lijkt ons minder ideaal.


Interesse in Julie ?

Wij werken voor adoptie volledig op afspraak. Om na te gaan of er een potentiële match kan zijn tussen geïnteresseerde adoptanten en de kat in kwestie vragen wij om een mail te sturen naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen je vervolgens een vragenlijstje, om te kijken of er een potentiële match kan zijn! Bij een potentiële match kunnen we je vervolgens uitnodigen voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Julie zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!