Dierenasiel

Kella

  • Ras: Kruising
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °2009-03-25

Kella kwam bij ons binnen nadat haar baasje werd opgenomen in het ziekenhuis. Dit is ondertussen bijna een jaar geleden, we vermoeden dus dat zij niet meer terug kan. Kella is een sympathieke dame, die een rustige thuis zoekt om haar laatste jaren door te brengen. Met andere dieren klikt het niet. Oudere kinderen zouden eventueel kunnen, jongere kinderen zijn voor haar te druk.

Een tuin om in te rollen en spelen, staat bij haar hoog op het verlanglijstje. Daarnaast gaat ze graag op een rustige wandeling. Kella is soms wel angstig in bepaalde situaties. We beschikken helaas niet over meer achtergrondinformatie. Of Kella alleen thuis kan blijven of zindelijk is, is dus niet geweten.


Interesse in een van onze honden? Door de coronamaatregelen moeten wij onze adopties anders aanpakken, gezien wij vrijblijvende bezoeken niet kunnen toestaan. We vragen hierdoor om bij interesse in een van onze honden een e-mail te sturen naar info@dierenasielgent.be met het volgende:

-Beschrijving van jullie thuissituatie (Zijn er kinderen aanwezig? Andere dieren? Een tuin? ..)

  • Belangrijke criteria voor jullie nieuwe viervoeter (Goede omgang met kinderen/dieren, zindelijk zijn, alleen thuis kunnen blijven, …)

Zo kunnen we nagaan of er een potentiële match kan zijn! Indien dit het geval is, maken wij graag een afspraak voor een kennismaking. Op deze manier proberen we potentiële adoptanten op een veilige manier te laten kennismaken, en ons personeel niet onnodig bloot te stellen aan te veel mensen.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Kella zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Indien je een dier wil adopteren kom je natuurlijk best langs. Wij overlopen dan alles met jou.

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Kom dan zeker eens vrijblijvend wandelen met onze dieren. Je ontdekt dan of het gekozen dier bij jou past of niet.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen bij onze FAQ's, of gewoon telefoneren en we helpen je graag verder.