Dierenasiel

Kito

  • Ras: Kruising
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2020-08-28

Kito werd afgestaan omdat de baasjes te weinig plaats hadden voor deze energieke kerel. In nieuwe situaties en bij onbekende mensen is Kito zeer angstig en zou hij uit angst wel durven bijten. Het is heel belangrijk dat hij de tijd en ruimte krijgt om iemand te leren kennen. Eens hij je kent en vertrouwt is het een heel speelse knuffelbeer. Alleen thuisblijven is nog een werkpuntje en zal langzaamaan moeten opgebouwd worden, zijn nieuwe baasje is (in begin) dus best veel thuis. Kito wordt niet geplaatst bij jonge kinderen, oudere/rustige kinderen die honden gewoon zijn is eventueel wel mogelijk. Een kennismaking met eigen hond is ook mogelijk.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Kito zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!