Dierenasiel

Kyra

  • Ras:
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: volwassen

Kyra kwam binnen via de gemeente Destelbergen. Haar blik lijkt niet zo sympathiek, maar ondanks deze boze blik, laat ze zich wel al aaien. Ze werd reeds kort geadopteerd, samen met een ander schuw katje. Beide katjes waren echter te schuw, en maakten elkaar onrechtstreeks bang, hierdoor besloten ze Kyra terug te brengen.

We verwachten dat Kyra met wat meer één op één socialisatie, zeer snel zou kunnen openbloeien. We gunnen haar dan ook een rustige thuis met gemotiveerde baasjes om haar hierin te ondersteunen. Ze leek wel nood te hebben aan een buiten bij haar korte adoptie, dus we zoeken een thuis waar dit op termijn weer kan.


Interesse in Kyra ?

Wij werken voor adoptie volledig op afspraak. Om na te gaan of er een potentiële match kan zijn tussen geïnteresseerde adoptanten en de kat in kwestie vragen wij om een mail te sturen naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen je vervolgens een vragenlijstje, om te kijken of er een potentiële match kan zijn! Bij een potentiële match kunnen we je vervolgens uitnodigen voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Kyra zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!