Dierenasiel

Leia

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °2019-04-22

Leia is een jonge kattin die bij ons beviel van een kittentje. Nu haar kitten is vertrokken naar een nieuwe thuis, zoekt Leia ook een forever home.

Ze is nog heel schuw naar mensen toe. Momenteel verstopt ze zich voornamelijk. Met de tijd kan ze zeker nog wennen aan mensen. Het zal echter tijd en geduld vragen. Ze is momenteel nog niet klaar om de buurt te verkennen in aanwezigheid van mensen. Een andere sociale kat zou misschien kunnen helpen bij haar socialisatieprocedure.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Leia zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!