Dierenasiel

Lou

  • Ras: Mechelse Herder
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °2008-01-01

Lou kwam bij ons terecht nadat haar eigenaar naar een woonzorgcentrum verhuisde. Ze kende een zeer eenzaam bestaan, buiten in een ren en kreeg zelfs nooit een naam. De eigenaar en diens familie sprak bij de afstand gewoon over ‘de hond’. Lou is een Mechelse herder teefje die geboren werd in 2008 Hier in het asiel merken we dat ze bij nieuwe mensen eerst wat terughoudend is maar na een tijdje geniet ze van elke knuffelsessie! We zijn voor haar op zoek naar een thuis waar ze haar oude dag kan doorbrengen als deel van het gezin en waar ze van de liefde kan genieten die ze vroeger nooit gekend heeft. Haar nieuwe baasjes gaan er wel rekening mee moeten houden dat er mogelijks nog enkele werkpuntjes zijn binnenshuis. Zoals alleen thuis blijven, zindelijkheid,… Ook moeten we er zeker bij vermelden dat ze door de leeftijd al wat ouderdomskwalen heeft (voor meer informatie kunt u best even bellen of mailen) Lou wordt niet geplaatst met jonge kinderen, oudere kinderen die honden gewoon zijn kan eventueel wel Haar gedrag naar andere honden is zeer wisselend. Om haar op haar oudere dag niet extra te stresseren wordt ze niet met andere honden geplaatst.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Lou zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!