Dierenasiel

Lucie

  • Ras: Stafford
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °2012-04-11

Lucie werd afgestaan omdat de eigenaars de zorg voor een hond niet meer aankonden. Lucie is een heel sympathieke dame die dol is op mensen van alle leeftijden en dus ook bij kleinere kinderen kan geplaatst worden. Ze kan absoluut niet met andere dieren. Het is zeer belangrijk dat haar toekomstige baasje stevig in zijn/haar schoenen staat aangezien ze op wandeling ook enorm uitvalt naar andere honden. Ook de tuin moet heel goed afgesloten zijn met een stevige omheining, als ze een hond of kat ziet passeren en de omheining is niet stevig zal ze ook hier een uitweg vinden. Lucie moest bij haar vorige baasje nooit alleen zijn en is dit dus ook niet gewend.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Lucie zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!