Dierenasiel

Lucie

  • Ras: Stafford
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °11/04/2012

Lucie werd afgestaan omdat de eigenaar de zorg voor een hond niet meer aankonden. Lucie is een heel sympathieke dame die dol is op mensen van alle leeftijden en kan dus ook met kleinere kinderen geplaatst worden. Ze kan absoluut niet met andere dieren. Op wandeling durft ze soms ook wel heftig reageren naar andere honden, het is dus wel belangrijk dat haar toekomstige baasje stevig in zijn/haar schoenen staat om haar op deze momenten tegen te houden. Alleen thuisblijven is Lucie niet gewoon, dit is voor haar nog een groot werkpunt. Haar nieuwe baasje is dus best veel thuis (zeker in begin) om hier nog aan te werken.

Lucie werd kort geadopteerd maar dit bleek toch geen goeie match te zijn waardoor ze nu weer ter adoptie is.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Lucie zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!