Dierenasiel

Lucky

  • Ras:
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °01/01/2014

Lucky Kater °01/01/2014

Lucky werd afgestaan omdat hij jaloers zou reageren op de baby. Hij was wel sociaal naar zijn baasjes, maar naar onbekenden is hij eerder schuchter. In het asiel had hij ook enkele weken nodig om open te bloeien. Hier durft hij ook nog altijd wat wispelturig reageren in drukkere situaties, zo kregen sommige vrijwilligers zijn tandjes al eens te voelen, maar algemeen is hij wel een heel sociaal katje. Hij zat altijd binnen, en is dus de ideale binnenhuiskat. Een thuis met kinderen of andere katten is een no-go voor hem.


Interesse in deze kat? Stuur een e-mailtje naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen vervolgens een vragenlijst door, om af te toetsen of de kat in jouw thuissituatie past. Indien er een match kan zijn, nodigen we je uit voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Lucky zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!