Dierenasiel

Lulu

  • Ras:
  • Geslacht: vrouwtje
  • Leeftijd: °01/06/2021

Lulu Kattin °01/06/2021

Lulu kwam met drie andere nestgenootjes bij ons terecht vanuit Aalter. Ze is wel al aaibaar, maar zal hierbij nog eens serieus durven blazen. Dit zal mensen soms afschrikken. Haar toekomstige baasjes zullen de nodige portie tijd en geduld moeten bovenhalen om haar bij te staan in haar socialisatieproces, we hebben hier zelf echter wel goede hoop in. Meer fan van even getallen? Haar vriendje Kirk zoekt ook nog een thuis! Als het even eng wordt trekken deze twee nog steeds naar elkaar toe. Hun samenhouden is dus zeker een goede optie! Een thuis met kinderen is minder geschikt.


Interesse in Lulu ?

Wij werken voor adoptie volledig op afspraak. Om na te gaan of er een potentiële match kan zijn tussen geïnteresseerde adoptanten en de kat in kwestie vragen wij om een mail te sturen naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen je vervolgens een vragenlijstje, om te kijken of er een potentiële match kan zijn! Bij een potentiële match kunnen we je vervolgens uitnodigen voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Lulu zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!