Dierenasiel

Mango

  • Ras:
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2010-09-04

Mango werd afgestaan door plaatsgebrek en een weerspannige situatie met de reeds aanwezige kat. Hij werd particulier overgenomen van andere mensen. Hij hecht zich vooral aan één persoon, naar andere leden van het gezin kan hij wel humeurig zijn. Hij wordt niet graag opgepakt, en komt wel graag voor wat aandacht maar vooral wanneer hij het wil. Hij leefde al binnenkat. Dit was geen probleem. Hij kan dus perfect op een appartement geplaatst worden. We plaatsen hem niet bij andere dieren, ook kinderen zullen helaas geen goede match zijn. Heeft iemand een rustige thuis voor deze lieve senior?


Interesse in Mango ?

Wij werken voor adoptie volledig op afspraak. Om na te gaan of er een potentiële match kan zijn tussen geïnteresseerde adoptanten en de kat in kwestie vragen wij om een mail te sturen naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen je vervolgens een vragenlijstje, om te kijken of er een potentiële match kan zijn! Bij een potentiële match kunnen we je vervolgens uitnodigen voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Mango zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!