Dierenasiel

Marjorie

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd:

Marjorie kwam binnen als vondeling. Het is een lieve kattin, die nog een beetje timide is rond mensen. Je kan haar wel gewoon benaderen en aaien. We denken dat ze in een rustige thuis vermoedelijk wel snel zal openbloeien. Ze is op straat gevonden en kent dus vermoedelijk wel een leven buitenshuis. We kunnen dus moeilijk inschatten of ze volledig als binnenkat zou kunnen worden gehouden. In het asiel is ze wel altijd binnen te vinden, zo maakt ze geen gebruik van onze buitenterrassen. We vermoeden dus dat het wel een optie zou kunnen zijn. Een plaatsing bij een andere kat of oudere kinderen is mogelijk.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Marjorie zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!