Dierenasiel

Marvin

  • Ras: Europese Korthaar
  • Geslacht: mannetje
  • Leeftijd: °2015-01-01

Marvin werd door onze diensten opgehaald op het containerpark van Lochristi. Een aandachtige medewerker had gezien dat hij vastgeraakt was in een van de containers.

Het is een timide kater, die door zijn angst wel eens heftig uit de hoek durft komen. Hij zal vermoedelijk wel een langere tijd nodig hebben om vertrouwen te krijgen in mensen. We vermoeden dat hij graag op termijn weer naar buiten zal willen, dus we zoeken voor hem een thuis waar dit ook mogelijk is. Met andere katten kan hij het goed vinden, maar gezelschap van soortgenootjes is echter geen must. Hij zoekt vooral een thuis waar hij op eigen tempo mag ontdooien. Marvin wordt niet geplaatst met kinderen.


Interesse in Marvin ?

Wij werken momenteel volledig op afspraak. Om na te gaan of er een potentiële match kan zijn tussen geïnteresseerde adoptanten en de kat in kwestie vragen wij om een mail te sturen naar info@dierenasielgent.be . Wij sturen je vervolgens een vragenlijstje, om te kijken of er een potentiële match kan zijn!

Bij een potentiële match kunnen we je vervolgens uitnodigen voor een kennismaking.

Pssst... Vertel het voort

(Wie weet raakt Marvin zo aan een nieuwe thuis...)

< Ga terug naar het overzicht van alle dieren

Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een dier stuur je best een mail naar info@dierenasielgent.be. We bezorgen je dan een vragenlijst om in kaart te brengen wat je wensen en mogelijkheden zijn. Als we op basis van je ingevulde vragenlijst een goede match vinden, nemen we opnieuw contact op om een afspraak te maken ter plaatse. Zo kan je in alle rust kennismaken met het dier.

Heb je al een specifiek asieldier in gedachten, vermeld dit dan zeker ook in het onderwerp van je mail. Check hier hoe het praktisch werkt

Moeilijk kiezen?

Twijfel je nog? Op basis van de ingevulde vragenlijst bekijken we samen met jou welk dier het best in jouw gezin past. We nodigen je uit op afspraak zodat je voldoende tijd hebt voor een uitgebreide kennismaking en de dieren jou ook kunnen leren kennen. Zo gaan we op zoek naar de juiste match voor mens en dier.

Nog vragen?

Dat begrijpen we volledig.
Je kan een kijkje nemen op onze faq pagina of mailen naar info@dierenasielgent.be. We helpen je graag verder!